Circulair Trainings- & Adviesbureau in Ravenstein

Ook op zoek naar personeel of organisatie ontwikkeling? Circulair (bege)leidt u daar in.

Over Circulair Trainings- & Adviesbureau

Circulair Trainings- & Adviesbureau valt onder de rubriek adviesbureau in Oss.

Welkom bij Circulair Trainings- & Adviesbureau,

Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren trainings en adviesbureau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Circulair training en advies B.V. is in 1993 opgericht door Ad Peij.

Dankzij de ruime ervaring en kunde in deze branche zijn we inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bedrijf in de regio.

Wij zijn een trainings- en adviesbureau met een doelgerichte aanpak op het gebied van trainen, coachen en adviseren. Essentieel is het afstemmen van onze diensten op de specifieke situatie van de organisatie of de deelnemers.

Vanuit de dagelijkse praktijk stellen we de mens, het team of de organisatie centraal om via een dynamische en persoonlijke benadering meer resultaat te bereiken dan ooit tevoren. Ook als het daarbij op confrontaties aankomt. Van trainer naar deelnemer, maar ook de innerlijke confrontatie van iemand die écht wil veranderen. Onze klanten willen een verandering. Circulair zorgt dat die er ook komt.

Verandering gaat niet automatisch. Daar is hulp bij nodig. Gaat het om een verandering binnen een organisatie? Wilt u dat alle neuzen dezelfde kant op staan en uw organisatie weer als een team functioneert? Of is er juist een persoonlijke verandering nodig? Om meer uit uzelf te halen, te weten hoe u denkt en op basis daarvan uw kwaliteiten optimaal benutten?

Zoekt u als gemeente een specialist om langdurig werkelozen via het baanbrekende KanSWerk zover te krijgen dat ze zélf weer aan het werk willen? Dan bent u gebaat bij een trainingsbureau dat dezelfde verandering wil als u. Dat u niet loslaat en bereid is om elke confrontatie aan te gaan.

Dan is er maar één optie: Circulair.

Voor vragen en-of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Circulair Trainings- & Adviesbureau uit de rubriek adviesbureau uit Oss is gevestigd aan de Stationssingel 120-C in Ravenstein. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0486-416293.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Circulair Trainings- & Adviesbureau zijn o.a. :