Badenhorst Coaching in Oss

Badenhorst Coaching: niet wachten op hulp en resultaat, maar zelf direct aan de slag

Over Badenhorst Coaching

Badenhorst Coaching valt onder de rubriek coaching in Oss.

Zit u niet lekker in uw vel en kunt u hierdoor minder goed functioneren in het dagelijks leven? Dan is Badenhorst Coaching er voor u! Uw coach is Samuel Badenhorst, specialist in o.a; angst- en stemmingsklachten, relatieproblemen, begeleiding van cliƫnten met een licht verstandelijke beperking, begeleiding van mantelzorgers, en van mensen met een cognitieve of psychotische stoornis en ontwikkelingsstoornissen.

De mogelijkheden;

* Re-integratie * Vergroten van zelfvertrouwen en zelfkennis * Voorkomen of herstellen van burnout *Hulp bij relatieproblemen * Beter inzicht krijgen in eigen functioneren, krachten en belemmeringen * Communicatie coaching * Het aanleren van nieuwe vaardigheden of competenties * Betere omgang met stressklachten * Expat coaching

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Badenhorst Coaching uit de rubriek coaching uit Oss is gevestigd aan de Ruwaardstraat 30 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42920462.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Badenhorst Coaching zijn o.a. :