Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren in Oss

Triggerpoint massage en magnetiseren!

Over Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren

Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren valt onder de rubriek massage uit Oss.

Heeft u last van lichamelijke ongemakken en bent u op zoek naar een professioneel behandelaar welke u van uw ongemakken kan afhelpen door middel van triggerpoint massage? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren is de praktijk voor u wanneer u last heeft van pijn in de gewrichten of bijvoorbeeld knopen heeft in de spieren maar daarnaast kan ik u bij vele andere lichamelijke ongemakken helpen.

Waarvoor kunt u bij mij terecht;

* Pijn in gewrichten * Spierknopen * Chronische hoofdpijn * Rugpijn * Schouderpijn * Nekpijn * Pijn in de pols * Relaxerende massage * Sport massage * Krachttraining

U kunt geheel vrijblijvend en gratis een eerste afspraak maken om te kijken of Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren de praktijk is voor u. Neem gerust een kijkje op de website voor de mogelijkheden maar u kunt uiteraard ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren uit de rubriek massage uit Oss is gevestigd aan de Bevrijdingshof 28 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29112758.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren zijn o.a. :

Nieuws van Antiochus - TriggerPoint massage en magnetiseren in Oss

Gratis intake gesprek.

Gratis intake gesprek.

Ik hanteer altijd een intakegesprek. Ik doe dit ook altijd gratis.