... in Oss

... uit Oss heeft geen profiel.

Wat doet ... in Oss

... is een coaching uit Oss.

Is ... in Oss uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Ossonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

... in Oss valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Oss levert onder andere :

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Marcel donderdag 2 augustus 2018

4,5 sterren

“Als personal coach heeft Stefan ervoor gezorgd dat ik weer tot mezelf ben gekomen. Vanuit het standpunt dat ook ik kan herstellen, zonder dat mijn depressie geheel gaat genezen, heeft hij mij met veel geduld terug gebracht naar het juiste pad van een goed dag- en nachtritme, regelmatig eten, minder blowen en beter voor mezelf zorgen. Als maatschappelijk hulpverlener loste hij wat problemen op waardoor mijn financiĆ«le plaatje weer klopt en ik heb geleerd dat communicatie de manier is om problemen het hoofd te bieden. En dat betekend ook nee zeggen als iets niet gaat lukken. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Bert V donderdag 31 mei 2018

4,5 sterren

“Ik wordt door Stefan erg goed ondersteunt sinds mijn ontslag een paar maanden terug. Ik zocht een goede dagbesteding en die hebben we samen ook gevonden. Ondanks dat ik kamp met depressies en daardoor zaken vergeet oordeelde Stefan niet en pakte mee aan als ik er alleen niet toe kwam. Soms mag hij wel wat harder tegen me zijn. Maar dat leest ie hier dan vanzelf.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Mario dinsdag 27 maart 2018

4 sterren

“Sinds ik in 2012 hulp ben gaan vragen aan Stefan heeft hij mijn belangen uitstekend gediend. Hij heeft mijn onderneming gesaneerd, schulden afgebouwd door openstaande posten binnen te halen en mij gecoached richting herstel. Nu zorg ik zelf voor mijn kind, ben stukken weerbaarder en mijn herstel loopt traag maar gestaag door. Ik heb mijn rust bijna gevonden. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

corina woensdag 13 december 2017

5 sterren

“door dit bedrijf zijn eindelijk alle problemen opgelost, zoekt u hulp voor u problemen, raad ik aan om met dit bedrijf contact op te nemen,.je wordt profesioneel geholpen ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Sander woensdag 13 december 2017

4,5 sterren

“Sinds ik wordt begeleid door Stefan Vlaminckx voel ik me voor het eerst serieus genomen. Hij begeleid mij, maar staat ook echt naast me. Gaat mee naar afspraken of BOPZ zitting. Staat voor mijn belangen beter als mijn advocaat en wijst mij, soms keihard als ik dat nodig heb, op datgene dat ik doe waardoor ik mijn eigen herstel hinder. Ik ben milder, kan beter aanvaarden wat ik niet kan veranderen en ben daardoor minder vaak en minder lang opgenomen geweest afgelopen jaar. Hij heeft een engelengeduld waardoor ik fouten durf te maken en ik beter leer. Hij zegt keihard de waarheid wat ik nogal eens moeilijk vind en kan oprecht kwaad worden als ik mezelf tekort doe. Dat vind ie zelf ook een punt waar nog wat veranderen moet. Maar ik ben alles overziend nog nooit zo'n goede hulpverlener tegen gekomen. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Ander coaching

 • Personal Shop Coach

  Garderobe restyling | Personal shopping | Life coaching. Trefwoorden van Personal Shop Coach : Life coaching, Personal shopping, Garderobe restyling, kledingadvies, kleuradvies, styling, style advies, personal shopper, personal shop coach, .

  tel. 06-54315176, Schoolweg 17, 5397BB in Lith

  Meer over Personal Shop Coach contact website

 • Petra Belgraver, coaching en training

  Petra Belgraver, coaching en training: Professionele coaching en training trajecten.. Trefwoorden van Petra Belgraver, coaching en training : organisatieverandering, visieontwikkeling, executive coaching, teamcoaching, beelddenk-coaching.

  tel. 06-45061025

  Meer over Petra Belgraver, coaching en training contact website

 • Thermiek

  Thermiek: Til uw organisatie naar een hoger niveau.. Trefwoorden van Thermiek : persoonlijke ontwikkeling, bedrijven coaching, coaching op het werk, organisatie advies, organisatie coaching, kort coaching traject, organisatieontwikkeling, Strategische oriƫntatie, .

  tel. 0486-416143, Walstraat 48, 5371AM in Ravenstein

  Meer over Thermiek contact