Hoogsensitiviteit als kracht - Online

5 daagse avond cursus op maandag avond

Datum : 11 maart 2024
Locatie : Uden

Wat: 5 daagse avond cursus.

Dag: Maandag avond . Wanneer: Mrt 11, 18, 25, apr 1, 8, 2.

Tijd: 5 daagse avond cursus 19.00 - 21.30 uur.

Kosten: €135 incl. matr.

Ben jij iemand die zich vooral richt op de wereld om zich heen en daarbij zichzelf vergeet? Voel jij vaak aan wat anderen voelen en wat ze op dat moment nodig hebben? Kun je niet tegen dierenleed en agressie op televisie? Worstel je met onrechtvaardigheid? Heb je moeite met drukte en voel je je uitgeput na een leuke dag? Ga je liever met 1 vriend of vriendin lunchen, dan naar een verjaardagsfeest?

Als het antwoord op meerdere vragen ja is, dan is het mogelijk dat je Hoogsensitief bent en dat de wereld om je heen overweldigend voelt. De vijfdaagse avond cursus is een ideale kans om op een interactieve manier te ontdekken of je Hoogsensitief bent, wat het betekent en hoe je er het beste mee om kunt gaan of om jouw partner of kind beter te begrijpen.

Herken de pleaser in je leven en leer omgaan met stress in een wereld die constant je aandacht vraagt. Hoogsensitief zijn heeft invloed op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Leer effectieve strategieën om jezelf te beschermen en in balans te blijven. Deze cursus biedt een holistische en creatieve benadering van Hoogsensitiviteit, waardoor je een harmonieuzer, veerkrachtig en bewuster leven gaat leiden.

Lees verder en/of aanmelden: https://equizenz.nl/event/hoogsensitiviteit-als-kracht-online/

Meer informatie over EquiZenz - Hoogsensitief en Paard