Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

28 - Daagse Afslankkuur Happiness2you Quantum PIL - Positive Inspiration Love

* ALTIJD AL WILLEN AFSLANKEN MET DE VIRTUELE MAAGBAND? * JE WILLEN VERLOSSEN VAN ALLE OVERTUIGINGEN EN SABOTAGES OMTRENT ETEN? * NU HEB JE DE KANS

Wist je dat je ook kunt afvallen met de “Happiness2you Quantum PIL – Positive Inspiration Love” zonder te diëten in combinatie met de virtuele maagband mbv nieuwe Quantumtechnieken?

Van € 475 nu € 199 Een korting van maar liefst bijna 60%. Dit is incl. werkboek en audio.

Op 13 juli start ik ONLINE wederom de 28 – Daagse Afslankkuur met de Happiness2you Quantum PIL.

? 28 Dagen via een besloten Facebookgroep ? Afslanken mbv de virtuele maagband ? Mbv nieuwe Quantumtechnieken van Roy en Joy Martina ? Leer de beste versie van jezelf kennen ? Zonder shakes, pillen, dieet ? Aanpakken van de oorzaak van je overgewicht ? 14 LIVE hypnose/meditatiesessies in de facebookgroep, die na afloop nog 3 maanden terug te kijken zijn ? Persoonlijk intakegesprek via Skype/Zoom/Videobellen ? 4 Persoonlijke sessies tijdens de 28 – Daagse via Skype/Zoom/Videobellen ? 2 Persoonlijke sessies na afloop van de 28 – Daagse via Skype/Zoom/Videobellen ? Ondersteuning van een voedingsdeskundige

Enkele reacties van de huidige groep na 6 dagen:

??? Ik begin al te merken dat ik minder kan eten. En ben zelfs al 2 kg kwijt. Ik slaap beter en word al minder vermoeid wakker. Mijn geest pakt gewoon op wat er tegen me verteld wordt in de audio. ??? Het kost me geen moeite om een ijsje of gebakje af te slaan. Ik voel transformatie. Ik ben afgevallen. ??? Ik voel echt dat er rust in mijn lichaam komt. ??? Ik ben blij verrast. Het vraagt wel discipline. Ik voel me anders…. heb minder trek in eten, voel me positiever en de afwisselingen in onderwerpen tijdens LIVE uitzendingen is prettig. ??? Ik merk dat de tussenpozen van eten langer worden. Minder vlug en minder honger. Ik begin me energieker te voelen.

Recensies van de deelnemers:

“Ik ben heel blij dat ik met deze 28 daagse heb mee gedaan veel geleerd van mij zelf en het gaat me heel gemakkelijk af. Voel me super goed meer energie. Ik heb geen weegschaal vind ik ook niet belangrijk gaat om het anders eten en dan gaat het afvallen van zelf en het is geen afslank dieet. Wel 2 maten kleiner van broek en rok…. Jacqueline, jij bedankt voor alle tijd die jij hier insteekt en altijd zo positief en gezellig.”

“28 Dagen met jezelf bezig, niet alleen of eigenlijk vooral niet bezig met eten en het hoe en wat (wel goede adviezen gekregen) maar inzichten krijgen in patronen op gebied van gewoontes en gedachten…. op een liefdevolle manier gespiegeld worden en gehoord…. Resultaat, de eerst 5 kilo zijn er van af, alleen qua ballast ben ik veel meer kwijt geraakt… Het proces gaat door… Dank je wel!”

Lijkt dit je wat? Schrijf dan vandaan nog in! WhatsApp via 06 27090905 voor meer info. En ik bel je zsm terug.

Of kijk op https://www.happiness2you.nl/behandelingen/de-virtuele-maagband/

Profiteren van: 28 - Daagse Afslankkuur Happiness2you Quantum PIL - Positive Inspiration Love?

Bedrijf : Happiness2you
Contactpersoon : Jacqueline van Veggel
Telefoonnummer : 06-27090905
E-mail adres : info@happiness2you.nl
Geldig tot : 4-8-2020

Reageren op deze aanbieding in Oss